Vrijwilligers informatie

Om de Middelkerke City Swim vlot te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die zich tijdens het evenement willen inzetten. Want zonder vrijwilligers geen MCS! Schrijf je hier in.

Wij bieden een heel aantal vrijwilligerstaken aan die beslist de moeite waard zijn om uit te proberen. Daarbovenop krijg je een ALS T-shirt, toegang tot de deelnemerstent met gratis eten- en drinken en kom je terecht in een keileuke omgeving. Sfeer gegarandeerd!

Ontdek hier wat je kan doen!

Catering
Je voorziet de mensen in de hospitality tent van een hapje en een drankje. Je kan net en proper werken.

Parcours en veiligheid
Je controleert de toegangsbandjes aan de startzone en deelt goodiebags uit aan de finish.

Hospitality
Hospitality kan gaan van de registratie van deelnemers, het bemannen van de vestiaire tot het controleren van toegangsbandjes aan de hospitality tent. 

Fotograaf
Ben jij geboren met een fototoestel in de hand? Heb je oog voor detail? Kan jij de perfect foto trekken op het juiste moment? Dan is fotograaf misschien iets voor jou.

Camera
Voor de aftermovie van de Middelkerke City Swim film je interessante sfeerbeelden en laat je zien dat de Middelkerke City Swim een geweldig leuk evenement is.

Animatie
Voor de randactiviteiten tijdens de Middelkerke City Swim ben jij supervisor en zorg je ervoor dat alles vlot verloopt en materiaal niet beschadigd wordt.

Podium
Je helpt bij de logistiek van het podium en kan ingeschakeld worden in de bewaking van belangrijke toegangen.

Op- en afbouw
Je bent vrij op zaterdag 28 juni en/of zondag 29 juni en/of maandag 1 juli om de organisatie te helpen met de op- en afbouw van de Middelkerke City Swim.

EHBO
Je helpt bij de verzorging van gekwetste deelnemers of toeschouwers en hebt bij voorkeur een diploma eerste hulpverlening.

Vliegende ploeg
Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger maar heb je geen idee welke taak je graag uitvoert? Schrijf je dan in bij de vliegende ploeg en je wordt ingezet waar nodig.