Welkom in Middelkerke

Zonnecrème factor 50 en een handdoek… meer heb je niet nodig om van Middelkerke-Westende te genieten. Kilometers netjes onderhouden zandstranden, de frisse Noordzee om even af te koelen. Ongehinderd stoeien met de kids – hoe lang is dat geleden! - of luilekker in slaap vallen op het ritme van de brekende golven. Quality time! Geen zorgen, de stoere redders houden een oogje in het zeil. 

Middelkerke-Westende is misschien wel de meest veelzijdige kustgemeente. We zijn zeker dat ook jij hier je gading vindt! Vele kilometers prachtige landbouwwegen waar je zalig kan fietsen. De weg verliezen zonder ooit te verdwalen, een terrasje met een frisse pint of pannenkoek is nooit ver weg. 

Als je je dan toch schuldig voelt omdat je zomaar zit te niksen – geen paniek – eeuwenoude hoeves en stemmige kerkjes, interessante musea of mooie natuurreservaten bieden een alternatief. Om dan nog te zwijgen over de vele mogelijkheden om actief bezig te zijn. Van een gezapig spelletje petanque tot de meest avontuurlijke watersporten… Dat lekker ijsje train je er zo weer af op onze mountainbikeroute! 

Middelkerke-Westende is jouw bestemming voor ‘er eventjes tussenuit’ of voor een langere periode. Voor elk budget zijn er kwalitatieve verblijfsmogelijkheden. Je hoeft het niet te plannen, spring de auto in of kom met trein en tram! Onze medewerkers van de toeristische dienst helpen je met de glimlach verder… 

Middelkerke-Westende, divers en zo dichtbij! Ontdek het online op visit.middelkerke.be

Tot binnenkort!