Info

Op deze pagina vind je alle praktische informatie omtrent de Middelkerke City Swim terug. De Middelkerke City Swim gaat door op zondag 30 juni op het sportstrand van Middelkerke.

Bereikbaarheid

Trein
Reis je met de trein naar de Middelkerke City Swim, dan stap je af in het station van Oostende. Vanaf daar neem je de Kusttram ‘Knokke-Oostende-De Panne’ op tramperron 1 en stap je af aan de halte ‘Middelkerke Krokodiel’ (+/- 35 min). Draai daarna links af op de Louis Logierlaan naar de zeedijk toe om het evenemententerrein te bereiken.

Tram
Neem je de tram, dan stap je af aan de halte ‘Middelkerke Krokodiel’. Draai daarna links af op de Louis Logierlaan naar de zeedijk toe om het evenemententerrein te bereiken.

Auto
Kom je met de auto, bekijk dan zeker de site van de Gemeente Middelkerke voor meer info over de parkeergelegenheden in Middelkerke.

Rolstoelen

De Middelkerke City Swim is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op het strand zullen planken voorzien worden om de toegankelijkheid van het evenement te verhogen. Voor meer informatie over de bereikbaarheid voor personen in een rolwagen, neem je contact op met info@MiddelkerkeCitySwim.be